2009. május 22., péntek

gönczi hunor telefonszáma

ma kaptam egy ilyen SMS-t:

22/05/2009 16:50
From: +36204643933
--------------------
Légyszi küld el gönczi hunor szamat

természetesen nem küldtem el a barátom számát, egyrészt mert nem adom ki ismeretlennek senki telefonszámát, és ez alap! másrészt mert semmilyen sms küldésére képes készülék nincs most mellettem. ezért felhívtam a számot. pontosabban felhívtam volna, de ne vette fel, majd kinyomott. ekkor megérkezett a következő SMS:
22/05/2009 16:54
From: +36204643933
--------------------
Csak küld át légyszi

ekkor letisztult, hogy valami agyatlan barommal van dolgom, mivel nem tudja felmérni az aktuális helyzetét, helyzetemet. újra hívtam, ekkor még higgadtan. természetesen most sem vette fel.
22/05/2009 16:56
From: +36204643933
--------------------
Kössz

ez az üzenet után már mélyebben lélegeztem, hogy ha valamilyen véletlen folytán felveszi a telefont, higgadtan tudjam elmagyarazni neki, h telszámot nem adok ki, és ha hívom, vegye fel! erre sem került sor, ekkor beállítottam az automatikus újrahívást, és visszatértem gép elé.
22/05/2009 17:05
From: +36204643933
--------------------
Nem tudsz üzenetet irni

Van remény, valami dereng ezexerint odaát. hívom, felveszi, csend. megkérdezem h ki az? erre suttogás a háttérben. elmondom, h ne suttogjon, hanem mondja ide a telefonba h ki az, és mit akar, és erre lerakja.
22/05/2009 16:10
From: +36204643933
--------------------
Én csak szivességet akartam kérni de rossz embert valasztottam

hermetikusan zárt gázkamrát neki! agyatlan sötét barom! és még szép voltam!

5 megjegyzés:

P.Sz. írta...

:))))))))
százas, hogy valami fehérnép volt.
s valószínüleg kiskorú, vagy csak simán neveletlen.
imádjuk az ilyeneket.

tigrisnek3 írta...

De a kedves Forika ugy e nem irja azt meg hogy , a mas nojere faj a foga csal lop es persze jo nagyokat hazudik, nem beszelve arrol hogy szerintem nem letezo sztorit dobott fel ide, de ugy e milyen az ember beveszi .

eapo írta...

drága tigrisnek3, örülök h bevetted..
s mily való, szeretem a nőket, de ezt nem kell megírjam, mert tudják, s értékelik. a sztori valós, habár így visszatekintve semmi értelme nem volt, csak az esemény és a körülmények impulzívan hatottak.

mivel valószínűleg azon sokak közé tartozol, ki képtelen kielégíteni barátnőjét (akit nagy valószínűséggel én is ismerek) álljon itt egy jó tanács számodra: ne hazudj, érzéseidet mutasd ki és annak ellenére se félj használni a fantáziád, hogy ezt akarja elérni korunk összes propagandája.

egészséget!

eapo írta...

tigrisnek3-nak volt még pár előző kommentje, amit valószínűleg túl alpárinak tartott, így azonnal törölte. mivel én értékelem a hosszas fáradozást, megosztom eme gyöngyszemeket:

Kedves. azt nem akarod elmeselni magadrol a beszolok ha nem tetsziken ,hogy mindig a mas nojet kurogattad s kurogatnad ...kocsog

Kedves. azt nem akarod elmeselni magadrol a beszolok ha nem tetsziken ,hogy mindig a mas nojet kurogattad s kurogatnad ...kocsog

forika te kocsog .azt lellene bepanaszolnod magadrol ,hogy mindig a mas nojet dugosgatnad,nem?

Nagyon jo Fori, es azt nem panaszolod el ,hogy mennyire faj a fogad mas nojere. EZt persze szonyeg ala gyurod . kocsog

Freeman írta...

bruhahhahahaaahahaaa

mas noje mindig jobb >:]

es ha mar mas nojenel tartunk, aki nem tud a sajatjara vigyazni, annak nem is valo...

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni