2009. szeptember 21., hétfő

Webdesignes Online Marketing Magyarország

Erdélyi Norberttel egyszer már hajba kaptunk (sajnos nincs még publikálva); legalábbis ő nem úgy reagálta le építőnek szánt kritikám, hogy az pozitív irányba terelte volna kommunikációnk, és gondolom, hogy ezután sem lesz így, mivel azóta sem változtattam eszközeimen (direkt;)

http://wdm.hu - be akartam ide illeszteni ajánlatát.. de főoldalon nincs, kersni meg nincs türelmem.
és egy kis technikai update:
a tárhely elsődleges dns kiszolgálója nem aktív, a másodlagos biztonsági tanúsítványa nem hiteles! ennek okán a naprakész internetszolgáltatók nem engedik tovább az oldalt a felhasználóhoz. sőt, legtöbb tűzfal is kizárja.


pofámba nyomja állandóan termékét, már unom nagyon, de még nem vettem fáradtságot, hogy span-listára tegyem.. mivel annyira áttetsző és mókás amit csinál ("elrettentő példák" mappába gyűjtöm őt).



valamilyen furcsa felső erő hatására (még mielőtt elbízhatná magát: nem a promó győzött meg) klikkeltem a legaktuálisabb ajánlatában a megrendelés gombra, és hangosan felnevettem. nem a képén (habár utólag azon is), hanem azon, hogy az "oldal nem található". nem tudom minősíteni.. bocs..

és akkor kukacoskodjak:

ERDÉLYI NORBERT

fénylő nagykapitális karakterek, egy csipetnyi pszichológiai szaktudással is lehet tudni ennek miértjét, amely nem egy egészséges egóval rendelkező emberről árulkodik. ez a stratégiából is kilátszik, és megjelenéséről egyenesen üvölt: nincs annyi és akkora, mint amit mutat.
webdesig & marketing blogja

az ilyen oltári nagy f@szságokon rendszerint kiborultam, de amióta rájöttem, hogy magyaroknál ez a természetes, azóta csak nevetek.
ráadásul ezen a ponton teljes mértékben hiányzik bárminemű esztétikai érzékre mutató jel, webdesignról meg közel sem beszélhetünk.

le ne maradj.. feliratkozom.. utolsó bejegyzések.. Ügyfélszolgálat, kapcsolat, érdeklődés itt...
ezen hibák javításával kezdődik egy online marketing oktatás.. itt mindenik fellelhető. és csak az van tisztában azzal h ebben a pontban miről beszélek, akinek van halvány fogalma az online marketingről.. de mivel én nem vagyok marketing tanácsadó, nem tisztem elmagyarázni (Norberttel ellentétben). :)

jótanács: ha nehéz és naprakészséget követelő szakmákat sorolsz neved alá, annak bizonyítása érdekében szintén naprakész kell légy, és jelentős időt és energiát kell fektess bizonyítására.
a webdesignert legalább az alapvető esztétikai hibák elkövetésének kerülésével, a marketingest pedig az ehhez szükséges alapvető fogalmazási készségeddel és kreativitásoddal bizonyítsd.

Ctrl+C és Ctrl+V valószínű rendesen el van kopva a billentyűzetén, de a Del és Backspace érintetlen.

broáf.. ha meg akarsz szakadni a röhögéstől, ajánlom: Erdelyi Norbert online marketing videó

a szomorú, hogy azokat is minősíti, akik veszik termékét, hallgatnak rá. részvétem.

ui.: ha valaki azzal támad, h mekkora paraszt vagyok; hogy akkor mutassam meg h én hogy csinálom, stb baromságok.. akkor először nézze meg dühének kiindulópontját, majd megbeszélhetjük. holá!

1 megjegyzés:

Freeman írta...

a videjot nemtudnam meghalgatni, az elso 2 percet meg ugyahogy kibirtam, tovabb nem menne, ha melettem ulne tuti agyonvernem

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni