2008. november 18., kedd

vallalkozasguru.hu

bődületes baromságok! avagy hogyan hülyítsük szegény cégvezetőt?!

vallalkozasguru.hu
"Boldog cégvezető! Stabil cég!" kb mintha az 5. osztályos unokaöcsém találta volna ki a mondatot. nem attól stabil a cég hogy boldog a cégvezető, hanem ha jól érzik magukat az alkalmazottak. és manapság ez a kettő kurvára nem fér össze.

"Sok ügyfél, magas bevétel!" na ne! sok ügyfél, sok probléma! és a magas költségekkel még nem is számoltam.
kevés ügyfél, minőségi kiszolgálás, elégedett visszatérő vásárlók. így mindjárt jobban hangzik, nem?

"Hogyan érheted el a célokat?" kinek a céljait? valahogy engem csak a sajátom érdekel, és az sem többesszámban.

végigszenvedtem magam az oldal tartalmán. amit leír, az a lehető legnagyobb hülyítés. tartalmak mondanak ellent egymásnak, hiányzik a tárgy a mondatokból, két bekezdés után még mindig nem tudni hogy mit akar, ez aztán garantált minőség.

valószínűnek tartom, hogy ez a sok hülye cégvezető, aki ma magyarországon elterjedt egy alfaj, szerencsétlen logójukkal, esetlen marketingstratégiájukkal, minőségtelen szolgáltatásaikkal, mind ennél a szerencsétlennél tanult.

ő a vállalkozásguru, és adsensekből akar meggazdagodni. nem csodálom, az aki rá hallgat, pár hónapon belül zárhatja a boltot, és mehet falura kapálni.

és nehéz lesz a gazdasági válságra kenni. ;)

és hogy azt sem tudni, hogy ki van e mögött a bölcs oldal mögött, és úgy ad tanácsokat, gázas.. ehhez legalább érthetne, ha már annyi minden máshoz igen: Közületi Telefonkönyv - NÉGY DELFIN Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Nincsenek megjegyzések:

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni