2008. november 11., kedd

nem funkcionalis forum

mivel jelenleg nem felhaborodasom, vagy elkeseredesem a bejegyzes targya, igy nem nevezem meg a celszemelyt. ime a rovidke kis tortenet:

hirlevelben erkezett a felszolitas, hogy elindult a forum, s jajjdejo.
megneztem az oldalt, de amit ott talaltam teljes mertekben alkalmatlan volt a celra, raadasul semmi koze nem vlt a forumhoz. tehat "tollat" ragadtam:

az oldalon talalhato forumnak nevezett dolog nem is forum es nem is alkalmas arra ami az eredeti cel.. mivel nem lehet kovetni h mely hozzaszolas mely tartalomhoz tartozik.. ehhez egy forum motorra van szukseg, vagy egy blogmotorra, de ez utobbinal a kerdesek levelben kell beerkezzenek, majd az aminisztrator publikalja..

kisse megkesve, de annal nagyobbb szeretettel erkezett a valasz:
Már ne haragudj, de akkor a Forum Romanum se volt fórum Rómában, és a Hyde park se, mert nem felel meg a Te elvárásaidnak.

Az a fórum, ahol fel lehet szólalni. Pont.

A Hyde park se tökéletes, az enyém se, de azt a pár hozzászólást, mint láthatod most már azért el lehet különíteni. Kíváncsi vagyok ennyi idő alatt ki tud ilyet produkálni?

Amit írtál azt is könnyű megoldani, csak még nem biztos hogy érdemes.

2 napja fortyog ez bennem, csak meg kellett írnom, még ha megharagszol,
akkor is.

aktiv fantaziamnak koszonhetoen lattam az ember arcat, ket napon keresztul csak a levelemen morfondirozva, mindent felborit, mindenkivel kotexik, es hisztis rohamokkal traktalja kornyezetet :) na jo.. lehet h kisse eltulozam, ime valaszom:
:) nem ertem a harag okat.. viszont meg tudom magyarazni, viszont az tenyleg haragot szulne.

nem azert irtam amit irtam, mert ez a hobbim, hanem azert raboltam - amugy draga - idomet az Ön honlapja erdekeben, mert tudom hogy hasznos tartalomrol/szolgaltatasrol van szo, es segiteni szeretnek a mukodokepesebbe teteleben.

amit irtam az jotanacs, meg ha inkabb kritikara emlekeztet is, amely azon egyszeru tenyen alapszik, hogy nem az en erdekem, igy minimalis idot es energiat szenteltem ra. irhatok esszet is illatos levelpapiron, de azt egyik fel sem tudja hasznositani, es nem is lesz eleg hatasos.

maradok munkaja tiszteloje, amennyiben kesobbiekben is hajlando kritikamat fogadni es megfogadni, kerem jelezze, amennyiben nem, azt is.

eredmenyes napot,
:: fo'rika endre
:: iCode4Beer.com

Nincsenek megjegyzések:

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni