2008. május 4., vasárnap

Magyar Baromfitermelok AlfÖldi EgyesÜlete - baromfiegyesulet.hu

a heten kaptam egy levelet, hogy milyen hianyossagok vannak a magyar baromfitermeloi agazatban, es hogy elindult a MAGYAR BAROMFITERMELŐK ALFÖLDI EGYESÜLETE-nek honlapja, amely altal a hianyossagokat szeretnek potolni. tenyleg csak szeretnek, mivel a honlap nem jo semmire.

tartalmaz egy fejlecet, ami egy nagyon szep foto, amelynek valoszinu festmeny jelleget aartak kolcsonozni, nem sok sikerrel, de ami fo problem vele, hogy ez egy flash ojektum. mindez azert hogy lassan becsusszon az egyesulet neve fentrol, s foloslegesen terheli a bongeszot, es a latogatot. a keresomotorokrol nem is beszelve.

az oldal tobbi resze egy template, szinosszeallitas kellemes, de a fejleccel egyaltalan nem passzol.

a tapasztalatlan "programozo" vagy beleganyolt a cms-be, vagy valami nagyon gagyi cuccot dobott ossze.. ezt nagyon jol bizonyitja a kijelentkezes a fooldal eslo betoltesenel :)

tele van apro javascriptekkel, mely egyertelmuen hasznalhatatlanna teszi az oldalt legtobb felhasznalo zamara.

a hatalmas @.gif emlitesre sem melthato, annyira elcsepelt.

es szegeny felhasznalo korbeklikkeli a fel szoveget az oldalon, mig vegre egy hasznos linkre bukkan.

jelenleg 2328 latogato volt, ez termeszetesen nincs jol pozicionalva.. de eddig senkinek nem tunt fel.. sem ez, sem az, hogy halomra van hasznalva a nagy kapitalis irasmod, egymasba folynak a szovegek, es a popularis bongeszok fele nem ert az oldalhoz..

legalabb keresooptimalizalhato az oldal, de az elso oldalakra soha nem fog felkerulni, az szent.

koteleo ellenpelda.. lassatok: http://baromfiegyesulet.hu/

Nincsenek megjegyzések:

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni