2008. május 21., szerda

gyogyszer vamilletek magyarorszag

gyogyszerekkel kell eljem az eletem, egy szerencsetlen esemenynek koszonhetoen. mivel nem mar szervezetem nem bir el semmilyen szintetikus anyagot, termeszetes cuccokat fogyasztok, amelyeknek tarhaza, a puritansale.com. magyarorszagra most rendeltem eloszor, es vegre 4 het utan megerkezett.. es draga allambacsink rarakott 25% vamilleteket.

tegnap lejartam a labam erte.. kurvaanykjukat.. ket posta, amely termeszetesen a kerulet masik vegeben van, majd orczy ter, amely a masik keruletben. ahol ora varakozas utan felvilagositottak, h vamilletek meg miegymas.. es a kerdesemre h ki kellet volna ilyen baromsagrol felvilagositson? azt mondtak h ez termeszetes, meg kellett volna nezzem a honlapjukat.

majd en felvilagositottam, h nem termeszetes mivel sem romaniaban, sem szlovakiaban nem kellett ilyet fizetni. es vegkepp nem kellett 4 hetet varni.

most akkor hol marad az ugyfel erdeke, az allampolgar joga, es az orszagban valo bizalom?

erre csak tetozik, hogy a napokban bezartak budapest legregebbi, legszebb es legbaratsagosabb gyogyszertarat, az "opera patikat".

Nincsenek megjegyzések:

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni