2008. április 6., vasárnap

weboldal.biz

ujabb tomaya style honlapra bukkantam, de ez megrosszabb: weboldal.biz

a lila a zolddel teljesen rendben van, ha egy gay pride (gyk: buzik felvonulasa) promovalasarol van szo. de egy olyan honlapon amely kereskedelmi cellal jott letre, nagyon nagy gaz, fleg ha melle an keverve kekes, szurke, feher es fekete. ez a legrosszabb szinkombinacio amit ember kitalalhat. a torok-mintava torzitott eros zold kukacok vegkepp elveszik a honlapra vagyok kedvet, nem csak attol hogy itt rendeljek meg jovobeli online bemutatkozo profiljukat, hanem attol is hogy egyaltalan fenn legyen az interneten.
ez meg megbocsajthato, hisz vannak hihetetlen gusztussal rendelkezo emberek, foleg az uzletember kategoriaban, de van amit mar ok sem toleralhatnak:
a fejlecben a grafika nincs jo illesztve, szetcsusznak az elemek.

  • a fomnunek tervezett aprobetus, alig eszreveheto szoveg egy resze olvashatatlan a sotet hatter miatt.

  • elsodleges kapcsolati ino egy honlapkeszito es tarhelyszolgaltatonak a telefonszam!? na ezt mar nagyanyam is arrebtolna.

  • felrevezeto alahuzasok az oldalon: tarhely most! persze h odaklikkelne az az 1% akinek esetleg szuksege lenne ra. de hiaba. nyoma sincs linknek.

  • hirek kozt van 1 darab januari bejegyzes.

  • fooldalon talalhato postokrol fogalma sincs szegeny pornepnek hogy mik lehetnek azok.

  • cegeknek olyan honlapokat ajanlanak, amelyet lehetetlen keresooptimalizalni.

  • ok sem tudjak hogy mi az a keresooptimalizalas, ugyanis csak a drupal motor altal alapertelmezett technikak vannak alkalmazva

  • ingyenes sablonokat adnak tovabb.


egysoval annyira szemet, hogy csodalkoznek ha ezek alapjan lenne egyaltalan munkajuk.
viszont az a tapasztalt szomoru teny, hogy sokak ilyen oldalak cimevel feszulnek nevjegykartyajukon.

Nincsenek megjegyzések:

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni