2008. február 17., vasárnap

!RESTRICTED!

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy NEM elore legyártott ingyenes template oldalakat használunk! Minden website-ot saját kezuleg készítünk el úgy, ahogy azt a megrendelo kívánja!
!RESTRICTED!.hu

egy lannyal leveleztem, emailje aljan a fenti idezet kore epitett oldal linkjet talaltam: !RESTRICTED!.hu
az a mokas az egeszben, hogy az egesz oldalnak template szaga van. a php-nuke template-k leglabb 20% ezzel a szinkombinacioval, es szerkezettel rendelezik.
szines viragok, melyszurke racsos hatteren!? ezt vegkepp nem lehet komolyan venni. fele szalad egy dinoszaurusz csontvaz, valoszinu h lekapja az osmehecsket rola, ami szinten sarga szinben pompazik. vagy talan azt akarja szimbolizalni, h oskorban a hullok menekultek a viragoktol (top-left), es manapsag a rovarok szimbiozisban elnek veluk (top-right). de ha a logo-t nezzuk, akor valami ilyensmit sejthetunk: az oshulloktol Maya-ig a mehecskeig.
azonnal a logo alatt kapunk egy orat, ha esetleg a mienkben nem biznank, es valoszinu hogy az alapertelmezettkent atomorahoz szinkronizalt, innen egy kopesre levo rendszerorank mar unalmas latvany. persze free-clock, nehogy ilyen teljesen folosleges dolgokra menjen el a ceg penze es a jomunkasember ideje.

Nem is tartanám fel, csak nézelodjön bátran!

ezzel indul az otodik bekezdes a folapon, es eddig meg csak anyit tudtam meg, hogy "ajándék és dekor" csak a sajat profil.
valoszinu udvozloszoveg akar lenni, a cim is erre utal, de egy csoppet sem ereztem udvozultnek magam vegigolvasasa utan, felvilagosultnak meg kevesbe. majd a vegen egy lanynev. ez eleg sok mindent megmagyaraz, de meg mindig nem derul ki h ki ez es mit is akar!?

jobboldalon hatalmas feher oszlop fekete alapon hirdeti 160x600 pixelen keresztul, hogy budapesten milyen az idojaras. ahh, valoszinu egy budapesti regionalis idojaraselemzo ceg oldalan lehetek.

de nem, csalodnom kellett.
web, print, foto/video, ajandek, dekor, referencia, linkek, kapcsolat, es egy hatalmas lefele mutato nyil. kiprobalom, es mar nem lepodom meg igazan azon h az oldal aljara dob. ahol fontos informaciokat velek felfedezni:

Az oldal Safari, FireFox, és IExplorer barát!

sejtem hogy a tobbi bongeszok alatt hasznalhatatlan es igen! sem a szoveges bongeszok, sem a "portable" bongeszok hoza sem szagolnak. tehat a keresomotorok robotjai sem tudnak mit kezdeni vele. miutan kiprobalom a gugliet, errol meg is bizonyosodok.

azt mondjak a grafikusok mindig mindent visszafele lapoznak. van benne valami. a kapcsolatoktol kezdem. ha esetleg mar tudnam h mirol szol az oldal (jelzem, mar a 6. oldalreszletet bongeszem), es rendelni akarok, gyorsabb ha googlizok egy masikat, monthogy bepotyogjem az emailcimeket a kepekrol, aminek effektiv semmi ertelme, ugyanis a leggyakrabban hasznalt email-catcher-ek rendelkeznek kepfelismero funkcioval, es mivel elotte szepen fel van tuntetve a "e-mail:" egyertelmuen bekerulnek a listaba.

linkek. itt sem bannercsererol, sem fizetett hirdetesrol nincs szo, megis nagyon szines a lista. vegulis hasznos valogatas.

referencia menupont meg fejlesztes alatt

ez is fejleszte alatt, de minimalis informaci mar fellelheto. kiemelve a kovetkezo szavakkal: Anyagválaszték, Anyag, Idotartam. vegulis az hogy "prémium öntapadós fóliák", "perforált ablakfólia", ezek nem fontos informaciok. es ott egy szep kis kek autocska, amirol nem tudni h mit keres ott, ugyanis nem nagyithato, semmi nem latszik rajta.

kovetkezo: dekor.. hoppa, nem. itt mar jartunk, de ezt csak onnan tudom h ismeros arrol szeretnek tovabblepni. de ezexerint mindig meg kell jegyezzem h epp melyik oldalon jarok, a menuben ez nincs kiemelve. innen mar csak azert megyek tovabb, mert mostmar az oldalra vagyok kivancsi, arra is csak kritizalas szempontjabol, a tartalma es lenyege mar egyaltalan nem erdekel.

ajandek
itt vegre van valami aranyos. egy kis maci (dinokoponyas poloban).
szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg nincs az az ember aki manapsag elolvasna szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg es vegre informacio: egy tablazat.
Szitanyomás/póló, vászontáska, baseballsapka, munkaruha/ kiemelve, hasznos infoknal a keret vastagabb mint a betuk, nincs szunet hagyva, az egesz attekinthetetlen, zavaro a szemnek, raadasul a szurke szoveg a szemuvegesek atka. en az vagyok.

foto/video

A harmadik lehetoség (most ez a kedvencünk) egy JavaScript használata, amivel így nyílhatnak meg képei:(klikkeljen a képre)

az eredmeny:

Permission denied to get property Window.nodeType

video cimszo alatt egyik kedvenc reklamom, Guinnes sorreklam

print feltoltes alatt

web
ha gyorsmenu kepek fole visszuk az egeret, 2 kivetelevel mind mas-mas fele ugralnak el :)
egy szep szines es olvashatatlan kep jelzi hogy van az oldalon domainek es arak meg ellenorzo. majd .pdf .rtf es .doc fileok. igen. a honlapon mar nincs hely egy ujabb informacios tombbnek, sem egy megrendelo formnak. majd mindenki fog letoltogetni, nyomtatgatni meg pocsolni. "Extra e-mail cím /db"-rol fogalmam nincs mit jelent, de nem is fogom mgtudni. "+500 MB webtárhely" de mihez is adodik az hozza? ahh.. ujabb szoveg szoveg szoveg szoveg blokk utan "tarhely" focim. epp aktualis az erdeklodesem olcso es jo tarhelyszolgaltatas irant, itt figyelek. de akkor sem vagyok hajlando elolvasni ket bekezdesnyi esszet. de itt mar attekinthetobb a tablazat. "Tárterület" :D soha nem talalkoztam meg ilyen kifejeessel, elsore azt sugallja h valami raktarhelyiseg keveredett a tarhely-szolgaltatas listajaba.

nem rosz az ajanlat, es jok az arak is. kezd felmerulni a remeny hogy mindez ellenere egyutt dolgozunk, ugyanis egy nagypenzes projekt kovetkezik, es inkabb ismerossel osszam meg mint tokidegennel.

es most veszem eszre mit ir a fejlecen: "Állatiak vagyunk..."
igen. :D

design cimszo alatt, hatalmas piros betukkel kiemelve a bevezeto idezet, miszerint le a sablon oldalakkal! igen! en is ezt vallom, ezert szuletett meg ez a blog!
itt kezdtem el hahotazni. csak ugy magamban. egyelore.
majd megkerdeztem a lanytol, hogy ez komoly? erre o begorombult. ami ertheto is, de tovabbiakban mar nem lehetett beszelni vele, mert agressziven el kezdett dobalozni mindenfele jelzokel es vadakkal. majd a munkatarsa is.. csak o a maga paraszt modjan. idezem:

KBKrizsán Balázs, 2008.02.17. 12:15:02:
mondták már hogy egy tapló vagy?
összevissza fikázni más oldalát és kiröhögni?
gondolkozz el egy kicsit moagadon néha

forikaendre, 12:31:37:
he? nem kirohogtem, informalodtam. es velemenyt nyilvanitottam. es nem taploztam es bunkoztam le senkit

KBKrizsán Balázs, 12:33:00:
"ezen nevettem a legnagyobbat"
rövid távú memória suxx

forikaendre, 12:33:23:
mert vicces.
pont

KBKrizsán Balázs, 12:33:58:
tehát kiröhögted, az elobb meg azt mondtad hogy nem :DD

forikaendre, 12:34:27:
nem kirohogtem! ertelmezeskulonbsegek vannak. az a kirohoges, ha asszondom.. hehe.. deszar!

KBKrizsán Balázs, 12:35:05:
és ilyenért még nem vertek orba soha?

forikaendre, 12:35:45:
de.. de akkor is igazam volt
es vallalom a kovetkezot is
en nem vagyok ketszinu aljas patkany, mint azok kik nem veretik orrba magukat
inkabb segitek megoldani, minthogy kirohogjem. itt is az lett volna a kov lepes. de ilyen reakcio mellett nincs mit gondolkodni ezen

KBKrizsán Balázs, 12:37:19:
ott csinálta mellettem az egészet saját ötletek alapján, erre jön egy ilyen szánalmas fasz, aki lefikázza, azt mondja hogy template,és most meg mindjárt sír
hogy lehetsz ekkora paraszt?
hogy segítenél minoségivé tenni? lopnál valami templatet hozzá? :D

forikaendre, 12:38:39:
eleg a szanalmas faszozasbol, mert kezded felbaszni a seggem es az nem fog jolesni!

KBKrizsán Balázs, 12:39:14:
ójajj -:)
amúgy ez picit buzis volt, és nem sértés, csak véleménynyílvánítás :)

forikaendre, 12:41:04:
meg ha buzi lennek is tobbre tartanam magam mint azok akik faszoznak es parasztoznak

KBKrizsán Balázs, 12:42:25:
ja, valaki felbosszantot, hogy most Cn töltötted ki a haragod? most jó hogy azt hiszi semmit nem ér a lapja amivel dolgozott csomót, meg elcseszted az egész napját?
most boldog vagy?

forikaendre, 12:42:46:
rosszul reagalta le.
segiteni probaltam. de a fajtad nem ert emberi nyelven. sajnalom
az ocska beszolasaidnak koszonhetoen ezt fokozni fogom.

es ezert szuletett meg ez a bejegyzes. amugy a lanyt eddig szerettem, nem volt gondom vele, efektiv most sincs, de ez a paraszt kihozott a sodrombol.
az itt fel

Nincsenek megjegyzések:

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni