2010. február 12., péntek

Zsidók kontra MÁV

ezidáig egy rossz szavam nem volt a zsidókra, mindkét oldalnak megvan a maga sara. de a következő cikk olvasása közben betelt a pohár:

Pert indítottak egy chicagói bíróságon a Magyar Államvasutak ellen a holokausztban való közreműködése miatt. Az egykori áldozatoknak 95 hozzátartozója szerepel a felperesek között, akik összesen 1,24 milliárd dollár kártérítést követelnek. [origo]


hidegen hagy, hogy ki kinek a kijét szidja, s hogy ebből hány százalék zsidó, izraeli, cigány, nigger, bármi; az sem érdekel, hogy milyen alattomos módszerrel csinálják ki magyarországot a felsőbb gazdasági érdekek; arra sem tudok haragudni aki lezsidóz meg azt feltételezi az édesanyámról, h zsidó, és szidja, de az a tény, hogy unatkozó vén zsidó picsák összeülnek chicagói hétvégi házuk verandáján, és merényletet követnek el az amúgy is hánya-vetett Magyar Államvasutak ellen, felháborít.

én szeretek vonatozni, tisztelem a kalauzokat, és szeretem fényképezni a vasutat.

ezek a hazug, aljas, szégyentelen, gerinctelen, mocskos zsidó CUNT-ok soha nem érezték a MÁV-feelinget, soha nem tiszteltek senkit (önmagukat is beleértve), és fényképen is csak az elhullott nagyapjukat sajnálják, pontosabban azt a tényt, hogy inkább feldobta a talpát egy koszos munkatáborban, minthogy deportált volna a rohadékja, és gyarapította volna a családi vagyont.

felháborodásom jeléül álljon itt egy gondolat - amely megalapozott, viszont ezidáig nem láttam értelmét hangoztatni - amely remélem megmozgatja a fantáziáját minden kedves olvasónak, és megosztja még több még kedvesebb olvasóval, véleménynyilvánítóval:

Rengeteg eltussolt és kiszivárgott bizonyíték támasztja alá, hogy a mai értelemben vett holokauszt drámaisága enyhén szólva túlzás, azaz fikció. Minimális történelmi ismeretekkel, és egy egészséges-közeli szemléletmóddal is tisztán körvonalazódnak a zsidók hatalomra-törésének erőfeszítései, amelyek nagy százaléka sikerrel megvalósult, vagy meg fog valósulni. Magyarország jelen helyzetének jelentős hányada is az ők számlájukra róható (nem a ma divatos fanatikus és eltúlzott vonatkozásra gondolok).

oszd meg és uralkodj!

mocskos zsidók kontra MÁV

1 megjegyzés:

eapo írta...

újabb cikk a témában:
Vannak pontatlanságok a MÁV elleni keresetben

"A társaság buzgósága nélkül - olvasható a keresetben - több ezer zsidó menekülhetett volna meg a haláltól."

"A MÁV "megkapta a maga feladatát és azt precízen teljesítette" - mondta Csősz. Ugyanígy tettek például a deportálásokban részt vevő csendőrök, pénzügyőrök, egészségügyi intézmények és mások. Téves a kereset azon állítása is, hogy a MÁV alkalmazottai rabolták volna ki a deportálásra váró zsidókat."

punktum.

"Kende szerint azonban az ilyen típusú ügyek általában nem ítélettel végződnek, hanem a peres felek egyezséget kötnek, mert a bepereltek végül nem bírják a nyomást és a költségeket."

ezt a nyomást és a költségeket rá kellene tehelni a zsidókra, hadd fulladjanak meg a saját trágyájukban.

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni