2008. december 13., szombat

BiteFight kultúra

ma megint megmondtam a tutit!

játszom egy játékkal, amely segít kizökkenni az állandó munkából, felelősséggel és odafigyeléssel jár, így semmiképp nem fölösleges, és mivel csak pár perc naponta, még az idő róvására sem megy. ez a BiteFight! ha akarsz csatlakozni, csak klikk ide: harapólink

a történet a következő:
farkasok és vámpírok támadják egymást, minden karakter mögött egy ember van. többtíz támadást bonyolítok naponta, s természetesen van akit többször, van akit kevesebbszer, a rendszer automatikusan szórja a karaktereket, de ha több időt szánsz rá akkor lehet taktikázni is.
ma kaptam egy ilyen üzenetet:

William86: szeva ha nem támadsz akkor béke lesz és a klántársam se fog meg támadni!

és rögtön utána érkezett egy támadás a klántársától, megnéztem, több napja először támadtam meg, tehát nem akadályoztam, nem volt amiből arra következtessen, hogy rá vagyok szállva, ráadásul nem is szakítottam sokat tőle.
egy tartalmas választ kapott ennek fejében:
szia..
inkább tanulj meg játszani, egyrészt tisztességesen, másrészt eredményesen, mint arra pazarold az idődet hogy könyörögj és uszíts. azért van szétkurva a társadalmunk, mert ilyen emberek lakjak. nem ismerik a játékszabályokat, áthágják az erkölcsöt, kibúvókat és az egyszerűbb utat keresik.

nem az egyszerűbb utat kell választani, hanem az eredményesebbet és amit te csinálsz, az minden csak nem eredményrevezető. ha azzal töltöd az idődet, hogy mindenkinek könyörögsz aki hetente egyszer megtámad, és ráuszítasz valakit, majd fenyegetőzöl, soha nem marad elég időd és energiád a tényleges feladatodra.

tanulj! fejlődj! gondolkozz! és cselekedj úgy, hogy ne hátráltasd embertársaidat problémáidat old meg te magad, de előtte elemezd, hogy ténylegesen probléma ez az.

eredményes játékot!

ui.: eddig sem figyeltem hogy kit támadok, és ezután sem fogom.

ha valaki úgy érzi, hogy én voltam az aki nem jártam el korrektűl, kérem jelezze, ha meg igazat ad, azt is.

1 megjegyzés:

eapo írta...

újabb kulturális hozzászólásom érkezett, most más irányból:

Predator5:
Hagyáma bameg vagy ha még se jelenteni foglak forumon hátráltatásé2 hét aalatt legalább 20 támadtál


egyszerű válaszom:
ajánlott linkek:
BiteFight szabályzat | http://board.bitefight.hu/thread.php?threadid=36432
A magyar helyesírás szabályai | http://mek.oszk.hu/01500/01547/index.phtml
e-társadalom | http://blog.eaposztrof.com/2008/01/e-tarsadalom.html

tanulj, fejlődj, s csak azután pofázz édes fiam.

blogajánló

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni